Preturi
Contact Harta Site Despre Noi
Pret Mic - Rss Feed
Pret Info - Informatii despre produse, preturi, oferte speciale, stiri. Detalii tehnice produse, foto si video...

Sony PlayStation 3 Slim

Pentru cineva care doreste sa inglobeze in aceeasi carcasa micuta calitatea filmelor BluRay alaturi de posibilitatea de a rula cele mai noi jocuri video, atunci una dintre cele mai viabile optiuni o reprezinta consola Sony Playstation 3 Slim. Daca dorim sa comparam acest sistem de redare, cu ce l-am putea compara, daca nu cu varianta full-size?
    Spre deosebire de Playstation 3, varianta Slim este mai mica cu 33% si mai usoara cu 36%. Probabil nu dimensiunea mai scazuta reprezinta atu-ul principal, cat scaderea in greutate, deoarece cei ce au utilizat consola Playstation 3 stiu ca este destul de grea. Si consumul a fost redus la jumatate, principala modificare in acest sens fiind procesorul creat folosind tehnologia de 45nm.
    Principalele caracteristici care ajuta consola sa redea o imagine atat de clara sunt oferite de tehnologiile TruHD, iar sunetul de calitate este oferit prin inglobarea sistemului; este probabil evident faptul ca, pentru a te putea bucura de beneficiile acestei tehnologii este nevoie de un echipament pe masura, atat video cat si audio.
    Pe partea de conectivitate, consola  Sony Playstation Slim dispune de 2 porturi USB 2.0, precum si de un port Wi-Fi 802.11 b/g , facandu-se simtita lipsa Daft n, ce ar fi permis o conexiune mai rapida si mai puternica la un hotspot Wi-Fi.
    Concluzionand, putem spune cu siguranta faptul ca Sony Playstation 3 Slim prezinta o multime de avantaje fata de sora sa mai mare, printre acestea enumerand dimensiunile si consumul mai redus pe care le ofera. Daca totusi dorim sa gasim un nod in papura acestui best-buy in ceea ce priveste redarea multimedia, se poate spune ca viteza de citire a dispozitivului BluRay a scazut putin fata de versiunea full-size.
Pretul consolei Sony Playstation 3 Slim este acceptabil avand in vedere performantle. Nu este o consola ieftina dar nici nu putem spune ca are un pret de neatins.

Galerie Foto - Sony PlayStation 3 Slim
COMENTARII
Nume:

Email:

Comentariu:

Cod Siguranta:
DIN ACEIASI CATEGORIE
Consola XBOX 360 HDD 4GB
Intr-adevar o consola pregatita pentru viitor; asa caracterziam pe scurt consola Xbox 360, care vine pe piata cu un nou design, si de asemenea cu suport pentru tehnologia Kinect, implementata de catre Microsoft. Pentru cei care nu sunt inca familiarizati, Kinect reprezinta un mod de a intra efectiv in pielea personajului din joc, deoarece ai acum posibilitatea de a-l controla folosindu-te de corpul tau, datorita unein camere web extrem de perform
Copyright © 2010 - 2014 Pret Info
Despre Pret Info | Harta Site | Termeni de utilizare | Contact